Friss Haarmode

Markt 31 - 4875 CB Etten-Leur

Momenteel geopend van 08:30 tot 17:30 uur Tel: 076 526 4901

Privé intake

Je wilt graag het haarwerk of pruik door ons laten realiseren. Wij voelen ons dan ook vereerd dat wij een steentje bij mogen dragen aan je gevecht. Wij helpen je graag je identiteit te behouden en te laten zien wie je bent. Dit begint dan ook, nadat we elkaar al eens eerder vrijblijvend hebben gesproken, met een intake gesprek. Dit is een emotioneel en discreet gesprek waarin we het onomkeerbare in detail gaan bespreken. Ja, je haar gaat uitvallen, maar wanneer? Wanneer starten de behandelingen? Gaan we dat proces versnellen door het af te scheren? Welk kapsel wil je graag, maak alvast een selectie van de voorbeelden in ons atelier.

 

We gaan natuurlijk ook de omtrek van je hoofd meten, want wij werken met op maat gemaakte haarwerken of confectiematen. Het moet er goed uitzien maar zeker ook lekker zitten. Als alle informatie en wensen helder zijn vertrouwelijk gedocumenteerd gaan we het haarstuk realiseren. De volgende keer dat we elkaar zien, dan is het zover. Dat moment bepaal je zelf, wanneer je er klaar voor bent. Je kunt de confectie haarwerken reserveren tot minimaal 3 weken van te voren tot maximaal 6 weken in totaal.

 

De levertijd van confectie haarwerken is direct indien op voorraad, anders geldt er een levertijd van 2 werkdagen. Voor op maat gemaakte haarwerken geldt een levertijd van 8 tot 12 weken.

Is het zover?