Friss Haarmode

Markt 31 - 4875 CB Etten-Leur

Momenteel geopend van 08:30 tot 17:30 uur Tel: 076 526 4901

Het proces

Je koopt niet een pruik voor carnaval, daar zijn we ons zeer van bewust. Als we een haarwerk realiseren in ons atelier, dan weten we voor wie we dat doen. Dat betekent dat we je moeten leren kennen. Dat doen we met een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek. Hierin inventariseren we je wensen. Met een passend advies ga je terug naar huis, ook als we je niet kunnen helpen. Dit gesprek helpt je ook ons te leren kennen. Er moet bij dit intieme proces wel een klik zijn, dan krijg je het beste resultaat.

 

Op het moment dat we je mogen helpen dan willen we je nog beter leren kennen door middel van een intake. Hierin komt alles aan bod om tot het beste resultaat te komen. Na deze intake gaan wij het haarstuk naar wens realiseren. Op het moment dat je er klaar voor bent kom je bij ons terug. We passen het haarstuk of pruik, knippen hem in model, passend aan de contouren van je gezicht en integreren hem in je identiteit. Het smelt samen en je zelfvertrouwen wordt groter met de minuut.

 

We sturen je natuurlijk niet zomaar naar huis. We leggen haarfijn uit hoe je met je haarstuk om moet gaan om het zo lang mogelijk mooi te houden. De eerste keer dat hij gewassen moet worden dan kom je weer bij ons terug. Dat doen we namelijk samen. En heb je tussendoor nog vragen, dan weet je ons inmiddels te vinden.

Persoonlijk gesprek?